Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradandan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Misyon: Modern dünyanın evrensel değerlerini özümsemekle beraber, milli ve manevi değerlere samimiyetle bağlı din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Çağdaş donanıma sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanılabilen yüksek karakterli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE,ARAPCA